BWE Management en Techniek kan u ondersteunen bij het vervaardigen van calculaties met betrekking tot alle voorkomende elektrotechnische installaties. Of dit nu een eenvoudige service aanvraag betreft of een compleet ziekenhuis, wij hebben de ervaring, expertise en middelen in huis om dit geheel voor u uit handen te nemen. Daarnaast, vanwege onze jarenlange ervaring met complexe en uitdagende projecten en bijbehorende aanvragen, zijn wij prima in staat om op basis van de mogelijkheden die het bestek biedt, u te adviseren met betrekking tot de prijsvorming. Wij noemen dit besteksdoorgronding hetgeen inhoudt u opmerkzaam te maken met betrekking tot welke kansen en risico’s reeds in calculatiefase vanuit de aanvraag stukken zijn te destilleren waarmee u uw kans op een daadwerkelijke opdracht kunt vergroten en hierbij uw risico’s op voorhand inzichtelijk heeft.

Ook na gunning van een door u verworven opdracht kunt u een beroep doen op ons en deze dienst. Aan de hand van de opdracht, de onderliggende bestek(ken) en bijbehorende documenten kunnen wij voor u een werkbegroting vervaardigen en hieruit meerwerk signaleren en afprijzen.

Ook bij discussies met betrekking tot de bestekuitgangspunten, al dan niet in relatie tot de opdracht, zijn wij inzetbaar om hieruit voor u als opdrachtgever, middels argumentatie, deze discussies weg te nemen en de hierbij behorende (prijs)consequenties inzichtelijk te maken.

Voor meer informatie met betrekking tot onze dienstverlening neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.